Supersolids

Impossible de trouver des produits correspondants à votre sélection.

Nutcase Supersolid fietshelmen

Ontdek snel ons gamma van Nutcase Supersolids helmen, de effen tegenvariant van de gewone Nutcase Streethelm. Kenmerkend is het egale design in 1 kleur. Sober, maar erg fraai! Er zijn zowel Supersolids in felle kleurtjes (roze, blauw en geel), maar ook rustigere tinten (wit, grijs en zwart) behoren tot het gamma. Welke is jouw favoriet?

De Supersolid fietshelmen van de derde generatie hebben een licht gewicht, soepel gevormde buitenschaal, veel ventilatie en extra foampads voor het ultieme draagcomfort en pasresultaat. Een Nutcase Supersolid is steeds voorzien van een magnetische sluiting en zachte kinband.

Welke maat van Nutcase Supersolid helm moet ik kiezen?

Er zijn verschillende maten van Nutcase helmen, het is dus belangrijk dat je weet welke maat het beste bij jouw of je kind past. Je kan de omtrek van je hoofd simpel meten door met een lintmeter juist boven de wenkbrauwen rond te gaan om zo de ideale maat te bepalen.

De Nutcase Supersolid Gen 3 helmen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende formaten: Small (52 - 56 cm), Medium (56 – 60 cm) en Large (60 – 64 cm). De maat kan je instellen doormiddel van een superhandige draairing. Perfect voor tieners en volwassenen om veilig en in stijl fietstochtjes te maken.

Nutcase Supersolid helm online bestellen of thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost aangerekend.