Nutcase helmen en accessoires, Ribcap mutsen en Egg helmen.

Helmen en beschermende mutsen koop je online bij MyNutty

Bij MyNutty vinden wij het erg belangrijk dat kinderen, maar zeker ook volwassenen, zich veilig buiten kunnen begeven tijdens het fietsen of andere leuke activiteiten. Daarom bieden wij een ruim assortiment aan van hoofdbescherming in de leukste kleurtjes en (te) gekke prints! In ons gamma vind je helmen en beschermende outdoormutsen terug van onze 3 topmerken, namelijk: Nutcase, Egg & Ribcap.

Nutcase: veilige en kwaliteitsvolle fietshelmen voor baby’s, kinderen én volwassenen

Wie naar mooie helmen zoekt, komt snel uit bij Nutcase. Dit superleuke merk heeft een erg uitgebreide collectie van fietshelmen voor alle leeftijden. Welke kleur je ook opnoemt, Nutcase heeft een geschikt model voor jou in petto, al dan niet met een leuke print. Alle Nutcase helmen beantwoorden bovendien aan de nodige veiligheidsnormen voor fietsers, skateboarders en rollerskaters. In ons gamma vind je bijvoorbeeld schattige baby fietshelmen terug in de Baby Nutty collectie, maar ook (jonge) kinderen en volwassenen vinden ongetwijfeld hun gading in de Little Nutty of bijvoorbeeld de Street reeks.

De Nutcase MIPS fietshelm is ideaal voor de elektrische fiets

E-bikes zijn aan een opmars bezig en dat is duidelijk te zien in het straatbeeld. Om de hogere snelheden met een gerust hart te trotseren, is de aanschaf van een Nutcase MIPS helm een uiterst slimme zet! Deze innovatie van Nutcase bestaat uit een extra beschermlaag tussen je hoofd en de helm. Nog voor een eventuele val plaatsvindt, draait de extra laag mee met je hoofd, waardoor de impact serieus verlaagd wordt. Extra veiligheid gecombineerd met de prachtige designs van de Nutcase fietshelmen? Wij zijn grote fan van het MIPS systeem!

Zorgeloos genieten van outdoor activiteiten met de beschermde mutsen van Ribcap

Voor wie geen helm wilt dragen tijdens zijn of haar talloze buitenactiviteiten, hebben wij dé ideale oplossing voorhanden: dankzij de ingenaaide beschermpads, mag de Ribcap zich met recht en reden een uniek én elegant alternatief noemen voor de traditionele hoofdbescherming. De Ribcaps zijn comfortabel en stijlvol, waardoor kinderen en volwassen deze perfect kunnen dragen tijdens alle outdooractiviteiten met minimale risico’s. Een Ribcap beschermmuts biedt geen volledige bescherming bij serieuze vallen, maar is ideaal om schaafwonden, onderkoeling en schrammen te voorkomen. Op zoek naar bescherming tijdens het skaten, schaatsen of andere fijne activiteiten? Dan raden wij jou zeker een Ribcap voor kinderen of volwassenen aan!

Personaliseer je EGG helm met de talloze skins en add-ons

Een EGG helm kan je zowel gebruiken als fietshelm, maar is bijvoorbeeld ook perfect geschikt voor een spectaculaire afdaling tijdens het skiën. EGG onderscheidt zich van andere helmen door de personalisatiemogelijkheden. Het concept is heel simpel, doch geniaal: je start met een EGG helm in een basiskleur en kiest daarbij een coole skin en/of grappig add-on. Denk hierbij aan helmcovers in verschillende vrolijke kleurtjes en motiefjes en schattige toevoegingen, zoals een prinsessenkroontje of duivels hoorntjes. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos! Deze helmen zijn geschikt voor 1- tot 12-jarigen