Blog

 1. Je fiets klaarmaken voor de winter

  Je fiets klaarmaken voor de winter

  In november voelen we dat het al wat kouder wordt en voordat je het weet is het winter. Daarom is het belangrijk om op tijd jezelf en je fiets voor te bereiden om veilig op weg te gaan tijdens de koude wintermaanden. Zelfs als je jouw fiets tijdens de koude periode grotendeels binnen houdt, is het slim om hem vooraf helemaal in orde te maken.

  Lees meer »
 2. 5 interessante voordelen van fietsen naar het werk

  5 interessante voordelen van fietsen naar het werk

  Het wordt steeds drukker op onze wegen. Het autoverkeer neemt maar steeds toe. Neem je door de toenemende files binnenkort de fiets naar het werk? Een goede keuze want fietsen levert je heel wat interessante voordelen op. In dit artikel vertellen we jou graag de belangrijkste voordelen als bike commuter.

  Lees meer »
 3. 5 tips voor veilig fietsen met je baby

  5 tips voor veilig fietsen met je baby

  Alle eerste keren zijn spannend! Zo ook als je voor de eerste keer met jouw kleintje gaat fietsen. Van zodra jouw zoontje of dochtertje zelfstandig kan zitten, is het tijd om een fietsstoeltje aan te schaffen. En uiteraard is het ook belangrijk dat jouw kleintje veilig op de fiets zit. Daarom enkele tips voor een veilig fietsritje samen.

  Lees meer »
 4. 5 geweldige voordelen van fietsdelen

  5 geweldige voordelen van fietsdelen

  Je hebt ze al wel eens gezien: de fietsstations. Een stalling vol fietsen die je kan huren om je in de stad of gemeente te verplaatsen. Fietsdelen is zeer handig als je file wilt vermijden of liever niet met het openbaar vervoer gaat. En dat zijn nog maar enkele voordelen van fietsdelen. Welke voordelen heb je nog allemaal?

  Lees meer »
 5. Beveilig jouw fiets tegen diefstal

  Beveilig jouw fiets tegen diefstal

  We nemen door de toenemende fileproblemen steeds vaker de fiets naar het werk. Voornamelijk e-bikes zijn populair onder de commuters, maar ook onder de fietsdieven omdat ze meer waardevol zijn dan een standaard stadsfiets. Daarom geven we je enkele tips om jouw fiets te beschermen tegen diefstal.

  Lees meer »