Blog

 1. 5 voordelen van sporten in de buitenlucht

  5 voordelen van sporten in de buitenlucht

  Niets kan zo deugd doen als eens te gaan wandelen, fietsen of skaten. Wist je dat buiten sporten goed is voor zowel jouw fysieke als mentale gezondheid? Verplaats dus je workout naar buiten en geef een boost aan jouw conditie.

  Lees meer »
 2. Goed beschermd met de juiste fietsoutfit

  Goed beschermd met de juiste fietsoutfit

  We passen onze dagelijkse kledij aan naargelang de temperaturen buiten. Dan is het vanzelfsprekend dat je het ook doet voor jouw fietskledij. Met de juiste fietsoutfit ben jij goed beschermd tegen elke temperatuur en fiets je zelfs nog buiten wanneer de temperatuur onder nul komt.

  Lees meer »
 3. Voeg persoonlijkheid toe aan jouw helm met EGG

  Voeg persoonlijkheid toe aan jouw helm met EGG

  EGG, dat zijn aanpasbare multisporthelmen en accessoires die je in 1,2,3 kan personaliseren met kleurrijke skin-covers en add-ons. Deze stijlvolle helmen hebben een tijdloos design en blinken uit in veiligheid en comfort. Een unieke helm voor al jouw straat- en sneeuwsporten!

  Lees meer »
 4. 5 tips om een zorgeloze fietsvakantie te beleven

  5 tips om een zorgeloze fietsvakantie te beleven

  Fietsvakanties zijn een superleuk alternatief voor de klassieke auto- of vliegtuigreizen. Je hebt op de fiets alle vrijheid om te gaan en staan waar je wilt en zelf het tempo van je reis te bepalen. Wel allemaal met de juiste voorbereiding natuurlijk. We geven je daarom 5 handige tips mee.

  Lees meer »
 5. Zichtbaar én beschermd de straat op met kids

  Zichtbaar op de fiets

  Van zodra jouw kind goed zelfstandig kan fietsen, is het tijd om samen voor de eerste keer de weg op te gaan. Uiteraard niet zonder de nodige bescherming om je kind in alle veiligheid mee te nemen. Zo kunnen jullie in alle vertrouwen en rust genieten van jullie eerste fietsritjes samen.

  Lees meer »
Pagina