Blog

 1. Welke Micro step kies ik voor mijn kind?

  Welke Micro step kies ik voor mijn kind?

  Mini, Maxi, Sprite, Cruiser en Speed. Micro heeft zoveel verschillende soorten kindersteps. Alleen welke is nu geschikt voor jouw kind? Bij MyNutty helpen we je graag de ideale step voor jouw mini me uitkiezen.

  Lees meer »
 2. Veilig de weg op met de fietshelmen van Thousand

  Thousand fietshelmen

  Ben je echt een safety nerd, maar zie je er ook graag goed uit op de fiets? Dan ga je helemaal weg zijn van Thousand. Dit Amerikaans fietsmerk ontwerpt veilige design helmen die je écht wilt dragen. Personaliseer je helm ook met superleuke fietsaccessoires.

  Lees meer »
 3. Hoe kies je voor de fiets die het best bij jou past?

  Hoe kies je voor de fiets die het best bij jou past?

  Een mountainbike, stadsfiets of elektrische fiets? Er zijn zoveel verschillende fietsen om uit te kiezen, maar welke past nu het best bij jou? In ons artikel helpen we je graag met het vinden van de juiste fiets voor al jouw verplaatsingen.

  Lees meer »
 4. 5 interessante voordelen van fietsen naar het werk

  5 interessante voordelen van fietsen naar het werk

  Het wordt steeds drukker op onze wegen. Het autoverkeer neemt maar steeds toe. Neem je door de toenemende files binnenkort de fiets naar het werk? Een goede keuze want fietsen levert je heel wat interessante voordelen op. In dit artikel vertellen we jou graag de belangrijkste voordelen als bike commuter.

  Lees meer »
 5. 5 tips voor veilig fietsen met je baby

  5 tips voor veilig fietsen met je baby

  Alle eerste keren zijn spannend! Zo ook als je voor de eerste keer met jouw kleintje gaat fietsen. Van zodra jouw zoontje of dochtertje zelfstandig kan zitten, is het tijd om een fietsstoeltje aan te schaffen. En uiteraard is het ook belangrijk dat jouw kleintje veilig op de fiets zit. Daarom enkele tips voor een veilig fietsritje samen.

  Lees meer »