Maandelijkse Archieven: Maart 2021

 1. 5 tips om een zorgeloze fietsvakantie te beleven

  5 tips om een zorgeloze fietsvakantie te beleven

  Fietsvakanties zijn een superleuk alternatief voor de klassieke auto- of vliegtuigreizen. Je hebt op de fiets alle vrijheid om te gaan en staan waar je wilt en zelf het tempo van je reis te bepalen. Wel allemaal met de juiste voorbereiding natuurlijk. We geven je daarom 5 handige tips mee.

  Lees meer »
 2. Zichtbaar én beschermd de straat op met kids

  Zichtbaar op de fiets

  Van zodra jouw kind goed zelfstandig kan fietsen, is het tijd om samen voor de eerste keer de weg op te gaan. Uiteraard niet zonder de nodige bescherming om je kind in alle veiligheid mee te nemen. Zo kunnen jullie in alle vertrouwen en rust genieten van jullie eerste fietsritjes samen.

  Lees meer »
 3. Gezond eten & drinken tijdens het fietsen

  Gezond eten & drinken tijdens het fietsen

  Ben je van plan een lange of intensieve fietstocht te maken? Dan is het belangrijk om genoeg energie te hebben wanneer je op de fiets stapt, tijdens het fietsen én voor het herstel erna. We laten je graag weten wat je kan eten en drinken om je fietstocht goed door te komen.

  Lees meer »
 4. 5 goede redenen om te starten met fietsen

  Fietsen is gezond

  Fietsen is supergoed voor onze mentale én fysieke gezondheid. En het beste van al: fietsen is de ideale sport voor bijna elke leeftijd! Het enige dat je nodig hebt is een fiets en een goede portie motivatie om ermee te starten. We geven je 5 redenen waarom je meteen op je fiets moet stappen.

  Lees meer »
 5. Extra zichtbaar met de fluo accessoires van Rainette

  Extra zichtbaar met de fluo accessoires van Rainette

  Opvallen in het verkeer is o zo belangrijk. Zeker als je jonge kids hebt. Daarom heeft het Franse merk Rainette supertoffe reflecterende accessoires waardoor jouw kinderen niet enkel zichzelf, maar ook hun fiets of helm op een leuke manier zichtbaar kunnen maken.

  Lees meer »
Pagina