Maandelijkse Archieven: April 2021

 1. Stijlvolle Ribcap mutsen met 360 graden bescherming

  Stijlvolle Ribcap mutsen met 360 graden bescherming

  Wanneer je kiest voor Ribcap, kies je voor trendy, modieuze én veilige outdoormutsen. Deze hoofddeksels zijn uitgevonden door een Zwitserse skileraar met als doel om bescherming te bieden zonder afbreuk te doen aan jouw persoonlijke stijl.

  Lees meer »
 2. 5 voordelen van sporten in de buitenlucht

  5 voordelen van sporten in de buitenlucht

  Niets kan zo deugd doen als eens te gaan wandelen, fietsen of skaten. Wist je dat buiten sporten goed is voor zowel jouw fysieke als mentale gezondheid? Verplaats dus je workout naar buiten en geef een boost aan jouw conditie.

  Lees meer »
 3. Goed beschermd met de juiste fietsoutfit

  Goed beschermd met de juiste fietsoutfit

  We passen onze dagelijkse kledij aan naargelang de temperaturen buiten. Dan is het vanzelfsprekend dat je het ook doet voor jouw fietskledij. Met de juiste fietsoutfit ben jij goed beschermd tegen elke temperatuur en fiets je zelfs nog buiten wanneer de temperatuur onder nul komt.

  Lees meer »
 4. Voeg persoonlijkheid toe aan jouw helm met EGG

  Voeg persoonlijkheid toe aan jouw helm met EGG

  EGG, dat zijn aanpasbare multisporthelmen en accessoires die je in 1,2,3 kan personaliseren met kleurrijke skin-covers en add-ons. Deze stijlvolle helmen hebben een tijdloos design en blinken uit in veiligheid en comfort. Een unieke helm voor al jouw straat- en sneeuwsporten!

  Lees meer »