Maandelijkse Archieven: Mei 2021

 1. Leuke buitensporten voor ouders én kids

  Leuke buitensporten voor ouders én kids

  Buiten sporten is zeer gezond. En ook erg leuk als je het samen met je kids kan doen! Er bestaan heel wat toffe buitenactiviteiten voor het hele gezin. Ontdek in ons artikel wat je allemaal samen buiten kan doen tijdens de zonnige dagen.

  Lees meer »
 2. Zelf je fiets onderhouden en schoonmaken

  Zelf je fiets onderhouden en schoonmaken

  Hoe beter je jouw fiets onderhoudt, hoe langer die meegaat. En je kan heel wat zelf doen om jouw fiets tiptop in orde te houden: van je fiets kuisen tot het smeren van de fietsketting. We leggen je graag uit hoe je jouw fiets goed kan onderhouden.

  Lees meer »
 3. 5 tips om gehydrateerd te blijven tijdens het sporten

  5 tips om gehydrateerd te blijven tijdens het sporten

  We weten allemaal dat het belangrijk is om goed gehydrateerd te blijven tijdens het sporten. Hoe hoger de intensiteit van je sportsessie, hoe meer je zweet en hoe meer kans op uitdroging. Met deze 5 tips blijf jij vast en zeker goed gehydrateerd.

  Lees meer »
 4. Bikepacking: avontuurlijk op reis met de fiets

  Bikepacking: avontuurlijk op reis met de fiets

  Bikepacking komt van het traditionele backpacking waarbij je met enkel jouw essentiële benodigheden in een rugzak op reis gaat. Bij bikepacking draag je alles mee op de fiets. Het is een leuke manier om nieuwe gebieden, wegen, trails en prachtige landschappen te ontdekken.

  Lees meer »