Extra zichtbaar met de fluo accessoires van Rainette

Opvallen in het verkeer is o zo belangrijk. Zeker als je jonge kids hebt. Daarom heeft het Franse merk Rainette supertoffe reflecterende accessoires waardoor jouw kinderen niet enkel zichzelf, maar ook hun fiets of helm op een leuke manier zichtbaar kunnen maken.

 

Laat je helm, step of fiets opvallen met veelkleurige plakstickers

Rainette plakstickers

Met de Rainette plakstickers kan je al jouw spullen personaliseren én zien ze jou al van ver aankomen. Ze zijn een superleuke manier om jouw helm, fiets, scooter, skateboard, hoverboard, fietskar of bakfiets op te vrolijken. Deze kleurrijke stickers reflecteren het licht waardoor je ‘s avonds en ‘s nachts goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers. Een makkelijke manier dus om je zichtbaarheid te verhogen.

 

Verlicht de straat met jouw coole fluo schoenveters

Rainette fluo veters

Zelfs jouw schoenen kan je doen opvallen met fluo. Rainette heeft veelkleurige veters waardoor je ze eenvoudig kan matchen met leuke sneakers voor een complete gepersonaliseerde look. De fluoveters zijn voorzien van een reflecterende strook aan beide zijden die het licht terugkaatst. Een eenvoudige manier om jezelf of je kind meer zichtbaar te maken op je fiets!

 

Kleed je kids stijlvol én zichtbaar aan met leuke jasjes

Rainette regenjas

Niets is zo belangrijk als een mooi jasje die uiteraard goed zichtbaar is op de weg. Daarom heeft Rainette toffe regenjassen voor jouw kindje die makkelijk over het fietsstoeltje heen kunnen. Het jasje heeft reflecterende banden voor extra zichtbaarheid en komt in een handig compact opbergzakje. De ideale oplossing dus om jouw kind te beschermen tegen de regen en tegelijk zichtbaar te maken voor omstaanders.

 

Maak een leuke licht carrousel met kleurrijke spaakreflectors

Rainette spaakreflectors

Als je jouw fiets echt wil doen opvallen, dan zijn deze Rainette spaakreflectors iets voor jou. Deze kleurrijke reflectoren laten je fietswielen opvallen en zorgen ervoor dat jijzelf of je kind extra zichtbaar in het verkeer kan begeven. De Rainette spaakreflectoren zijn verkrijgbaar in een hele reeks kleurtjes zodat er altijd wel eentje bij jouw stijl past.

 

Ontdek de Rainette Collectie