Leuke buitensporten voor ouders én kids

Leuke buitensporten voor ouders én kids

Buiten sporten is zeer gezond. En ook erg leuk als je het samen met je kids kan doen! Er bestaan heel wat toffe buitenactiviteiten voor het hele gezin. Ontdek in ons artikel wat je allemaal samen buiten kan doen tijdens de zonnige dagen.

 

Fietsen

Fietsen met gezin

Of dat je kindje nog maar net kan rechtzitten of al heel goed zelfstandig kan trappen, fietsen is voor elke leeftijd! Je kleine kapoen kan mee op fietstocht in een kinderzitje, een kar of op de zadel van zijn of haar eigen fiets. Een laag intensieve buitenactiviteit waar zowel ouders als kids van kunnen genieten.

 

Pingpong

Tafeltennis

Tik-tok, tik-tok. Niets zo leuk als een spelletje pingpong! En je hebt daarvoor niet veel nodig: een tafel, een net, 2 palletjes en een balletje. Organiseer een mini competitie of probeer om het langst het balletje omhoog te houden. Een toffe sport die je zowel buiten als binnen kan doen.

 

Zwemmen

Zwemmen

Voor de echte warme dagen is zwemmen de ideale buitensport! Spring in het zwembad in je tuin, in een openbaar zwembad of in de zee aan de kust. Lekker verfrissend en ook perfect om heel wat waterpret te samen te beleven. Vergeet dus zeker niet om jullie waterspeeltjes en zwembanden mee te nemen voor een zalig dagje uit.

 

Trampolinespringen

Trampoline

Trampolinespringen is een leuke manier om zowel de kids als de ouders in beweging te houden. Het voelt niet aan als een sport maar is toch een mini work-out waarmee je calorieën verbrandt en aan spierkracht wint. Spring jij met ons mee?

← Vorige Volgende →