Stijlvolle Ribcap mutsen met 360 graden bescherming

Wanneer je kiest voor Ribcap, kies je voor trendy, modieuze én veilige outdoormutsen. Deze hoofddeksels zijn uitgevonden door een Zwitserse skileraar met als doel om bescherming te bieden zonder afbreuk te doen aan jouw persoonlijke stijl. Sinds 2014 is Ribcap een Belgisch bedrijf die deze innovatieve mutsen wereldwijd aanbiedt.

 

Zachte mutsen met de bescherming van een klassieke helm

Ribcap mutsen

De Ribcap mutsen zijn een combinatie van high-end textiel en hightech bescherming. De muts is aan de buitenkant afgewerkt met merino wol en aan de binnenkant zit een Coolmax systeem wat voor de nodige vochtregulering zorgt. Verder is de muts ook gevuld met een schokabsorberend materiaal die klappen opvangt en zo de val verzacht. De Ribcap is comfortabel en relatief licht, ongeveer 120 tot 200 gram (afhankelijk van de maat).

 

Multisport mutsen voor kids en volwassenen

Ribcap kids

Oorspronkelijk waren de Ribcap mutsen ontwikkeld als een alternatieve skihelm. Ze moesten net zoals een muts warm zijn, maar nog wel de bescherming bieden van een klassieke helm. Doorheen de tijd is men deze modieuze mutsen ook voor andere sporten gaan gebruiken zoals snowboarden, skaten, skateboarden en langlaufen. De Ribcap mutsen zijn beschikbaar in verschillende modellen, kleuren en groottes zodat iedereen wel zijn of haar perfecte muts vindt.

 

Ontdek de Ribcap collectie