Voeg persoonlijkheid toe aan jouw helm met EGG

EGG, dat zijn aanpasbare multisporthelmen en accessoires die je in 1,2,3 kan personaliseren met kleurrijke skin-covers en add-ons. Deze stijlvolle helmen hebben een tijdloos design en blinken uit in veiligheid en comfort. Een unieke helm voor al jouw straat- en sneeuwsporten!

 

Multifunctionele helmen waar comfort, plezier en veiligheid voorop staat

EGG sport

De EGG-helm is de ideale hoofdbescherming voor jouw actieve kids tijdens al hun sportactiviteiten. Deze helm is veilig, comfortabel én geschikt voor straat- en sneeuwsporten waaronder skiën, snowboarden, fietsen, skaten, skateboarden en BMX. Dankzij de gepatenteerde flexibele multi-impact binnenkern (EPP) zit deze helm je als gegoten en en is die extra veilig. De helm heeft ook uitstekende schokabsorberende eigenschappen na een botsing.

 

Kleurrijke skin-covers om dagelijks een nieuwe look te creëren

EGG skin covers

Je draagt niet elke dag dezelfde outfit dus waarom zou je elke dag dezelfde helm dragen? Geef jouw kids hun EGG-helm eenvoudig een andere look met unieke skin-covers. Deze helmcovers zijn gemaakt van hoogwaardige stretchstof met een eigentijds design die over de helm worden bevestigd. Beschikbaar in verschillende prints en kleuren om telkens weer met jouw 'nieuwe' helm te showen.

 

Coole add-ons voor de laatste finishing touch van jouw EGG-helm

EGG add on

Voor een echte one-of-kind helmet heb je de EGG add-ons. Deze rubberen klikaccessoires komen in verschillende vormen en kleuren. Van enge duivelsoortjes tot blinkende kroontjes. Allemaal in één klik vast te maken op jouw helm.

 

Ontdek de EGG helmen