Welke Micro step kies ik voor mijn kind?

Welke Micro step kies ik voor mijn kind?

Mini, Maxi, Sprite, Cruiser en Speed. Micro heeft zoveel verschillende soorten kindersteps. Alleen welke is nu geschikt voor jouw kind? Bij MyNutty helpen we je graag de ideale step voor jouw mini me uitkiezen.


Steps voor peuters vanaf 1 jaar

Mini 3in1

Mini 3in1 Deluxe

Zelfs voor de allerkleinsten heeft Micro het perfecte stepje. De Mini 3in1 Deluxe is een 3-wiel step met een wegneembaar zitje en duwtang, en een verstelbaar stuur. Zo kan je steeds het stepje aanpassen naargelang de leeftijd van jouw kindje:

  • Vanaf 1 jaar: zitje met duwstang
  • Vanaf 1,5 jaar: zelfstandig lopen met zitje
  • Vanaf 2 jaar: zonder zitje en stuur in lage stand
  • Vanaf 2,5 t/m 5 jaar: stuur in hoge stand

Het is dus een stepje dat samen met jouw kindje meegroeit. Jarenlang plezier gegarandeerd!


Steps voor kinderen vanaf 2 jaar

Mini collectie

Mini collectie

Voor kids vanaf 2 jaar heeft Micro de Mini collectie. Zo hebben we bij MyNutty de Mini Deluxe reeks in ons assortiment. De Deluxe heeft een in hoogte verstelbaar stuur, een dek met siliconen letters voor extra grip, een aluminium stang en reflectoren bij het achterwiel. Deze step is geschikt voor kids tot 5 jaar.


Steps voor kinderen van 4 jaar

Mini of Maxi collectie

Met 4 jaar zit je ergens tussen de Mini en Max collectie van Micro, dus welke moet je dan kiezen? Micro zelf geeft mee dat de Maxi steps ideaal zijn voor kids vanaf 110 cm groot en die minimaal 18 kg wegen. Alles hangt ervan af wat jouw kind comfortabel vindt om mee te rijden. In het algemeen zal een lichtere step fijner zijn om mee te rijden omdat die makkelijker hanteerbaar en bestuurbaar is.


Steps voor kinderen vanaf 5 jaar

Maxi collectie

Voor kids van 5 tot 12 jaar is de Maxi collectie een echte aanrader. Zo hebben we bij MyNutty de Maxi Deluxe reeks in ons assortiment. De Deluxe heeft een sterk onderstel, een krasbestendige stang en is eenvoudig op te bergen en mee te nemen.

Sprite, Cruiser of Speed+

Is jouw kind al helemaal klaar voor een 2-wiel step? Dan is de Sprite, Cruiser of Speed+ step een fijne optie:

  • Sprite: all-round step in verschillende designs. Licht van gewicht, inklapbaar en makkelijk mee te nemen. Ook beschikbaar in LED-versie
  • Cruiser: sportieve step voor schoolritten, weekendavonturen en alles daartussenin. De step heeft grote 200mm wielen om soepeler, sneller en verder te steppen. Geschikt voor 5 tot 10 jaar
  • Speed+: stoere step met 145 mm schokabsorberende wielen voor een comfortabele rit. Geschikt vanaf 10 jaar
  • Flex: comfortabele step dankzij zijn verend dek. Licht van gewicht, gemakkelijk op te vouwen en heeft een verstelbaar stuur en standaard. Geschikt vanaf 10 jaar

Ontdek de Micro Collectie

Volgende →