EGG Helmets

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

EGG Fietshelmen

Voor een veilige, comfortabele én stijlvolle helm moet je bij EGG zijn! Deze multisporthelmen hebben alles in huis om jouw actieve kids te beschermen tijdens hun sportactiviteiten.


EGG staat voor comfort, plezier en veiligheid

EGG-helmen zijn innovatieve en aanpasbare multisporthelmen voor kinderen tussen de 1 en 12 jaar. De helm kan worden gepersonaliseerd met skins (helmcovers gemaakt van bedrukt elastaan) en add-ons (rubberen klikaccessoires).


Ga voor de meest optimale pasvorm en bescherming

De gepatenteerde flexibele multi-impact binnenkern (EPP) zorgt voor een optimale pasvorm en veiligheid. Het heeft uitstekende schokabsorberende eigenschappen na een botsing. Het multi-impact ontwerp en maatwerksysteem maakt veiligheid comfortabel, leuk en uniek.

Het gesloten oormodel is ontworpen om de oren en de nek te beschermen tijdens een botsing. Het geeft de helm niet alleen een retro look maar beschermt ook het gevoelige deel van je hoofd.


Multifunctionele fietshelmen: straat- en sneeuwsporten

EGG-helmen blinken uit in veiligheid omdat ze voldoen aan alle veiligheidsnormen voor straat- en sneeuwsporten waaronder skiën, snowboarden, fietsen, skaten, skateboarden en BMX.