Gofluo Tassen

24 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Duurzame tassen voor onderweg

Of je nu naar de winkel, naar het werk of school gaat. Gofluo heeft voor jou de perfecte tas in huis! De tassen zijn beschikbaar in verschillende stijlen en kleuren waardoor er zeker eentje is die past bij jouw fietsoutfit.


Ruime boodschappentassen voor op de fiets

Gofluo heeft de perfecte tassen voor al jouw boodschappen. Deze ruime tassen kan je gemakkelijk op en af je fiets klikken en vasthouden aan het ovale handvat. Ze zijn waterbestendig én beschermen jouw boodschappen drie uur lang tegen warmte en koude. En uiteraard kan bij Gofluo de reflecterende stroken en fluo details niet ontbreken voor extra zichtbaarheid.


Dubbele fietstassen voor normale en elektrische fietsen

Bij Gofluo krijg je niet één, maar twee fietstassen! Deze dubbele draagtassen kan je, afzonderlijk of samen, makkelijk aan je fiets klikken en dragen aan het handvat. Dankzij hun smalle vorm kan je ze zowel op een stadsfiets als op een elektrische fiets vastmaken.


Mooie schoudertassen met laptopvak voor werk of school

Stijlvol, praktisch én waterdicht. De Gofluo schoudertassen zijn het allemaal. Deze knappe tassen hebben een aanpasbare schouderriem, een afzonderlijk laptopvak (tot 17 inch), een fluorescerend lint en verschillende leuke details. Bovendien zijn ze waterbestendig waardoor al jouw spullen beschermd blijven wanneer het regent.


Waterdichte heuptas voor kleine spulletjes

Bewaar al jouw kleine spulletjes in de multifunctionele tasjes van Gofluo. Deze handige tasjes draag je over jouw schouders of op jouw heupen. Ze zijn mooi, waterbestendig en hebben leuke reflecterende details.