24 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Helemaal uniek met de Micro accessoires

Personaliseer jouw Micro step of fiets met kleurrijke accessoires. Van praktische bellen en lichtjes tot leuke manden en lintjes. Allemaal leuke spulletjes om jouw twee- of driewieler op te vrolijken. En vergeet trouwens niet om een tof setje knie- en elleboogbeschermers uit te kiezen zodat jouw kind goed beschermd is tijdens het fietsen of steppen.


Altijd gezien én gehoord met de Micro lichtjes en bellen

Een licht en een bel zijn absolute musthaves voor onderweg. Zo kunnen andere weggebruikers je steeds horen en zien. Micro heeft een mooie collectie aan kleurrijke lichtjes en bellen die je op verschillende steps en fietsen kan plaatsen. Mix en match ze zodat je jou helemaal veilig én in stijl kan verplaatsen.


Versier je step met kleurrijke en speelse accessoires

Met de Micro accessoires kan je eenvoudig jouw step pimpen. Zo hebben ze leuke lintjes en dierenhoofdjes om je step op te vrolijken. Of wat dacht je van een praktisch mandje om kleine spulletjes in te bewaren? Allemaal beschikbaar in verschillende kleurtjes zodat je vast en zeker jouw favoriet vindt.


Altijd je step op zak met een draagriem

Maak je handen vrij met de handige draagriemen van Micro. Deze riemen zijn ideaal voor jouw daily commute met de trein of bus. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en compatibel met de Micro Sprite, Speed en Flex steps.


Kies voor extra bescherming met matching knie- en elleboogbeschermers

Niets zo belangrijk als goed beschermd zijn tijdens het fietsen of steppen. Daarom heeft Micro leuke knie- en elleboogbeschermers die jouw kind zeker wilt dragen. En vergeet daarbij niet om ook een helm aan te schaffen. Zo ben je van kop tot teen beschermd.

Accessoires Micro