Producten 1-24 van 25

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Micro steps met drie wielen

De 3-wiel steps van Micro zijn ideaal voor kids van 1 tot 12 jaar. Dankzij het unieke leun- en stuurmechanisme leren ze hun evenwicht houden. Je stuurt namelijk de step met jouw lichaam en niet met het stuur. Zo neem je de bochten zachter en leer je stelselmatig jouw evenwicht houden. En nog het beste van allemaal: het is gewoonweg superleuk om te doen!


Mini Micro steps: eerste step voor peuters en kleuters

Klaar voor de eerste stepjes? De Mini collectie van Micro heeft de perfecte 3-wielers voor de beginnende steppers tussen 1 en 5 jaar. Ze zijn licht van gewicht, zeer stabiel en makkelijk bestuurbaar dankzij het leun-en-stuurmechanisme. Deze steps zijn niet alleen superleuk, maar helpen peuters en kleuters ook hun evenwicht, coördinatie en motoriek te verbeteren. Een echte musthave dus voor de allerkleinsten!


Maxi Micro steps: stoere steps voor grote kids

Speciaal voor de grotere kinderen heeft Micro de Maxi collectie. In deze collectie zitten sterke en knappe 3-wiel steps voor kids tussen 5 en 12 jaar. Ze gebruiken hetzelfde leun- en stuurmechanisme als de Mini waardoor ook de oudere kinderen goed hun evenwicht leren houden. De Maxi step draagt een maximumgewicht van 70 kg, weegt zelf slechts 2.5 kg en is beschikbaar in verschillende leuke kleurtjes.


Micro steps met twee wielen

De 2-wiel steps van Micro zijn ideaal voor zowel de beginnende als meer gevorderde steppers. Deze knappe steps zijn licht in gewicht, dragen een maximumgewicht van 100 en zijn plooibaar zodat je ze makkelijk kan dragen. Ideaal dus om altijd en overal zalig te cruisen.


Sprite & Cruiser steps: lichte 2-wiel step voor beginnende steprijders

Geniet van het rijplezier van een klassieke 2-wiel step met de Micro Sprite en Cruiser steps. Deze steps zijn ideaal voor kids vanaf 5 jaar. Ze zijn licht in gewicht, komen in de mooiste (metaalkleurige) tinten en zijn perfect bruikbaar op lange termijn. Zo geniet je jarenlang van de leukste ritjes!


Speed steps: plooibare 2-wiel steps voor lange & snelle ritten

De Speed steps zijn ideaal voor tieners. Deze steps zijn ontwikkeld om lange en snelle ritten mee te doen. Dankzij de grote wielen en ingebouwde schokdempers cruise je moeiteloos over het wegdek. En dankzij het breder platform en de gripsticker sta je zeer stabiel op de step. Een complete step voor al jouw ritjes!


Flex steps: compacte steps voor stadsritjes

Van kasseien tot oneffen wegen. Met de Flex step raak je overal heen in stad. Dankzij het gepatenteerde flex deck vangt hij alle schokken op tijdens het steppen zodat jij van een aangename rit kan genieten.

Steps