currentNederlands
Uw taalkeuze:

Nutcase Accessoires

Filter op
Merk
  1. (5)
  2. (18)
Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

23 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

23 artikel(en)

Accessoires

Hoe maak ik mijn fiets cooler? Ook daar heeft Nutcase een antwoord op dankzij het ruim aanbod van verschillende accessoires om jouw fiets te pimpen!


Nutcase fietsbellen

Met een bel bent u nog veiliger in het verkeer met de fiets. Vaak zijn deze erg handig maar zien ze er saai uit. Dankzij deze kleurrijke en stijlvolle bellen voor mensen van alle leeftijden is dit niet meer het geval! Ook komen de designs van de fietsbellen overeen met die van de helmen zodat je kan kiezen voor een helm en een fietsbel die bij elkaar passen.


Fietszakken

Deze leuke en stevige fietszakken van Clarijs zijn ideaal om uw boodschappen of andere spullen op de fiets te vervoeren. Natuurlijk komen ze ook in verschillende ontwerpen en kleuren en passen ze op zo goed als elke fiets met een bagagedrager.


Earpads en visors

Heb je last van pijn aan de oren tijdens het fietsen in de kou? Dan moet u zeker eens onze earpads of oorkussens bekijken voor jouw helm. Deze houden jouw oren lekker warm tijdens het gure weer. Een visor dient als een regenklep of zonneklep om op een helm te bevestigen. De Nutcase visors komen in verschillende kleuren en passen enkel op helmen van de collecties Street en Little Nutty.