currentNederlands
Uw taalkeuze:

Nutcase L-XL Promotie - OP = OP

Nutcase Gen 1 Promo

€ 34,95 i.p.v. € 69,95 (-50%)

De GENERATION 1 Nutcase helm heeft in tegenstelling tot de GEN2 helmen geen magnetische, maar een klassieke klik-sluiting. Helm geschikt voor mensen met 60-64 cm hoofdomtrek.

  • Harde buitenkant uit ABS & EPS binnenkant.
  • CE-label, beantwoordt aan Europese (EN 1078) en Amerikaanse (CPSC) veiligheidsnorm
  • 9 verluchtingsgaten

Pas op: het is steeds veiliger om de omtrek van je hoofd te meten om de maat te kiezen, de leeftijden die aangegeven worden zijn louter indicatief. Meet de hoofdomtrek met een lintmeter iets boven de oren en iets boven de wenkbrauwen. Meet deze omtrek 2 à 3 maal om zeker te zijn van de breedste omtrek.Nutcase Gen 2 Promo

€ 44,95 i.p.v. € 69,95 (-36%)

De GENERATION 2 Nutcase helm heeft de nieuwe unieke magnetische sluiting, die veel gemakkelijker in gebruik is dan de klassieke klik-sluiting. Helm geschikt voor mensen met 60-64 cm hoofdomtrek. Nutcase generation-2 heeft een unieke magnetische sluiting onder de kin, wat zorgt voor een groter gebruiksgemak.

  • Harde buitenkant uit ABS & EPS binnenkant.
  • CE-label, beantwoordt aan Europese (EN 1078) en Amerikaanse (CPSC) veiligheidsnorm
  • 9 verluchtingsgaten

Pas op: het is steeds veiliger om de omtrek van je hoofd te meten om de maat te kiezen, de leeftijden die aangegeven worden zijn louter indicatief. Meet de hoofdomtrek met een lintmeter iets boven de oren en iets boven de wenkbrauwen. Meet deze omtrek 2 à 3 maal om zeker te zijn van de breedste omtrek.