Nutcase Metroride

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nutcase Metroride Fietshelmen

Met deze trendy urban fietshelm verplaats je jou in stijl doorheen de stad. De Metroride is de ideale fietshelm voor urban bikers en e-bikers doordat ze erg licht is en voorzien is van grote gaten voor een goed ventilatie tijdens het fietsen. Veilig, comfortabel én stylish!Welke maat van Nutcase Metroridehelm moet ik kiezen?

Er zijn verschillende maten van Nutcase helmen. Het is dus belangrijk dat je weet welke maat het beste bij jou of je kind past. Je kan de omtrek van je hoofd simpel meten door met een lintmeter juist boven de wenkbrauwen rond te gaan om zo de ideale maat te bepalen.

De Nutcase Metroride helm is verkrijgbaar in 2 verschillende formaten: S/M (55 - 59 cm) en L/XL (59 - 62 cm). De maat kan je instellen door middel van een superhandige draairing. Perfect voor tieners en volwassenen om veilig en in stijl fietstochtjes te maken.Nutcase Metroride helm online bestellen en thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost aangerekend.