Nutcase Kinderhelmen

Producten 1-24 van 61

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Nutcase kinderfietshelmen voor meisjes en jongens

Jouw kleintje veilig houden tijdens het fietsen is van het allergrootste belang, of ze nu achterop zitten bij mama of papa, of zelf aan het rijden zijn. Daarom bieden wij het volledig gamma van Baby Nutty en Little Nutty aan. Deze fietshelmen zijn speciaal ontworpen voor de groeiende hoofdjes van baby’s en kleine kinderen. Ze zijn extra licht, zacht, aanpasbaar en verkrijgbaar in verschillende leuke kleurtjes en motiefjes.


Veilige en speelse baby fietshelmen

Veiligheid en comfort gaan steeds hand in hand bij Nutcase. De helmen uit de Baby Nutty-collectie zijn daarom vederlicht, zien er superleuk uit en beschermen het hoofdje van je kleine spruit. Ook groeit deze helm mee met jouw baby aan de hand van een velcro onder de kin en twee pads in de helm zelf. Beschikbaar in verschillende speelse prints en kleuren.


Comfortabele en hippe kinderfietshelmen

De Little Nutty-fietshelmen voor kleuters, peuters en jonge kinderen zitten erg gemakkelijk en bieden de nodige bescherming bij eventuele valpartijen. De fietshelmen hebben een lichtgewicht soepele gevormde buitenschaal, veel ventilatie en zelfs extra foampads voor het ultieme draagplezier. Dit allemaal terwijl de sterke structuur van de Nutcase helmen behouden wordt. De Little Nutty-helmen zijn verkrijgbaar in vele verschillende prints zodat elk kindje zeker zijn favoriet zal vinden. De Little Nutty’s zijn geschikt voor kindjes met een hoofdomtrek van 48 tot 52 cm.


Kies ik voor een Baby Nutty of Little Nutty kinderhelm?

Er zijn verschillende maten van Nutcase helmen, het is dus belangrijk dat je weet welke maat het beste bij jouw baby/kind past. Je kan de omtrek van het hoofdje simpel meten door met een lintmeter juist boven de wenkbrauwen rond te gaan om zo de ideale maat te bepalen.