Nutcase Street

Producten 1-24 van 78

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 78

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nutcase Street fietshelmen

Ontdek snel ons gamma van Nutcase Street helmen. Ons uitgebreide aanbod bestaat uit 3 verschillende formaten (small, medium, large) en omvat de meest fantasierijke designs in alle mogelijke kleurtjes. Fietsen, steppen, skaten… Je verplaatsen op wielen zal nog nooit zo fijn aangevoeld hebben!

De Street helmen van Nutcase hebben een licht gewicht, soepel gevormde buitenschaal, veel ventilatie en extra foampads voor het ultieme draagcomfort en pasresultaat. Een Nutcase Street fietshelm is steeds voorzien van een magnetische sluiting en zachte kinband.Welke maat van Nutcase Streethelm moet ik kiezen?

Er zijn verschillende maten van Nutcase helmen. Het is dus belangrijk dat je weet welke maat het beste bij jou of je kind past. Je kan de omtrek van je hoofd simpel meten door met een lintmeter juist boven de wenkbrauwen rond te gaan om zo de ideale maat te bepalen.

De Nutcase Street fietshelmen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende formaten: Small (52 - 56 cm), Medium (56 – 60 cm) en Large (60 – 64 cm). De maat kan je instellen door middel van een superhandige draairing. Perfect voor tieners en volwassenen om veilig en in stijl fietstochtjes te maken.Nutcase Street helm online bestellen en thuis laten leveren

Je kan onze artikelen bij je thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost aangerekend.