Nutcase VIO

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Innovatieve LED-helmen voor stedelijke en avontuurlijke rijders

Veilig fietsen in het donker doe je met de VIO Nutcase helmen. Dankzij de geïntegreerde 360˚ LED-verlichting zien andere weggebruikers jou al van 150 meter ver aankomen. Aan de voorzijde produceert het witte LED licht 200 lumen en de rode en oranje zij- en achterlichten 65 lumen. Zo licht je de donkere straten met plezier op!


Op en top veilig fietsen met de toonaangevende MIPS-technologie

De Nutcase VIO-helm kan je gemakkelijk openen en sluiten met het magnetische Fidlock-systeem en komt met de toonaangevende MIPS-bescherming. MIPS is een extra gele bescherming aan de binnenkant van je helm. Die extra laag beweegt mee met je hoofd en laat een kleine beweging toe tussen de helm en je hoofd zodat de impact bij een val beter wordt opgevangen. Superveilig dus!


Welke maat van Nutcase VIO helm moet ik kiezen?

Er zijn verschillende maten van VIO-helmen. Het is dus belangrijk dat je weet welke maat het beste past. Je kan de omtrek van je hoofd simpel meten door met een lintmeter juist boven de wenkbrauwen rond te gaan om zo de ideale maat te bepalen. De Nutcase VIO-fietshelmen zijn verkrijgbaar in 2 verschillende formaten: S/M (55- 59cm) en L/XL (59- 62cm). Perfect voor tieners en volwassenen om veilig en in stijl fietstochtjes te maken.