Rainette

Producten 49-50 van 50

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Leuke fietsaccessoires voor kinderen én ouders

Rainette combineert moeiteloos veiligheid met stijl. Dit Franse merk is gespecialiseerd in reflecterende fietsaccessoires om je extra zichtbaar te maken in het donker. Van reflecterende fietsstickers en schoenveters tot kleurrijke fietskledij en spaakreflectors. Veilig, stijlvol én leuk!


Maak jezelf zichtbaar met reflecterende plakstickers

De kleurrijke plakstickers van Rainette zijn een superleuke manier om jouw helm, fiets, scooter, skateboard, hoverboard, fietskar of bakfiets op te vrolijken. Ze zijn reflecterend waardoor andere weggebruikers jou al van ver zien aankomen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen zodat er zeker een setje is die bij jouw stijl past.


Val op met kleurrijke schoenveters

Of je nu met de scooter, de fiets of te voet bent. Zorg er steeds voor dat je goed zichtbaar bent. De reflecterende schoenveters geven een stijlvolle touch overdag en extra zichtbaarheid in het donker.


Stijlvol op de fiets met waterdichte jasjes en schortjes

Bescherm jouw kleintje tegen de regen met trendy jasjes en schorts. Je kan ze eenvoudig mee over de fietsstoel trekken. Ze hebben ook reflecterende banden zodat je zeker door iedereen gezien wordt.


Ga voor een cool licht carrousel met vrolijke spaakreflectors

360° zichtbaar vanuit elke hoek? Plaats dan deze kleurrijke reflectoren op de spaken van je fiets. De spaakreflectors zorgen ervoor dat andere weggebruikers jou al van ver kunnen waarnemen. En ze zien er uiteraard ook super leuk uit op jouw fiets!