Thousand

Producten 1-24 van 66

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Thousand fietshelmen & accessoires

Thousand is een LA-based urban cycling merk met als missie om via design oplossingen voor een betere fietsveiligheid te zorgen. Daarom creëren ze enkel stijlvolle producten die mensen wél willen dragen en die ervoor zorgen dat je perfect veiligheid en fietsplezier kan combineren. Ontdek hier alle Thousand helmen en vergeet zeker geen matching accessoire uit te kiezen!


Unieke fietshelmen voor kids tussen 5 en 11 jaar

Ontworpen voor én door kinderen. De Thousand Junior-collectie heeft alles wat jouw kind nodig heeft om veilig te blijven en hun unieke stijl op de weg te uiten. De collectie is aanpasbaar, veilig en ontworpen om met je kind mee te groeien voor jarenlang plezier en veilig rijden.


Vintage fietshelmen voor urban bikes en skaters

De knappe Heritage fietshelmen zijn geïnspireerd door de eenvoud van vintage motorhelmen en de meest prachtige kleuren uit de jaren '50 en '60. De Heritage-collectie is speciaal ontworpen voor de urban bikers en skaters.


Veilige MIPS-helmen voor dagelijkse ritjes

Met de Chapter-collectie ben je zeker van kwalitatieve en veilige fietshelmen. De helmen hebben aan de binnenkant een MIPS-laag voor extra bescherming en hebben aan de buitenkant een magnetisch licht voor extra zichtbaarheid. Deze collectie is speciaal ontworpen voor de daily commuter.


Thousand accessoires voor je fiets en helm

Personaliseer jouw fiets en helm met de leukste accessoires van Thousand. Alles van toffe handschoenen en fietsbellen tot kleurrijke stickers en visors. Kortom alles wat je nodig hebt voor de perfecte fietstocht!