Thousand Accessoires

21 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Fietsaccessoires voor kinderen en ouders

Personaliseer jouw fietslook met de accessoires van Thousand. Zo hebben we toffe fietsbellen, reflecterende stickers, praktische visors en knappe handschoenen. Allemaal in verschillende kleuren en prints om te kunnen matchen met jouw look.


Leuke fietsbellen voor kinderfietsen

Een bel is een absolute musthave voor op je fiets. De Thousand kinderfietsbellen hebben een glanzende afwerking, maken een klassiek ding-dong geluid en passen op de meeste standaard stadsfiets-, mountainbike- en racefietssturen.


Verwijderbare stickers voor een unieke fietshelm

Met de reflecterende stickers van Thousand kunnen kids zich helemaal creatief uitleven. Deze stickers komen in allerlei kleuren, vormen en figuren zodat je er een unieke helm mee kan creëren. De Thousand Junior-helm komt standaard met een pakketje stickers, maar uiteraard is het leuk om af te wisselen met andere toffe stickertjes.


Viziers voor fietshelmen uit de Chapter-collectie

De Chapter-helmen zijn standaard uitgerust met een vizier. Mocht je vizier vervangen moeten worden of je wilt gewoon graag eens van kleur wisselen, dan hebben we de aparte vizieren in ons assortiment. Een handige accessoire die je beter beschermd tegen wind en insecten.


Fietshandschoenen voor dames en heren

Warme en stijlvolle handen met de fietshandschoenen van Thousand. Deze prachtige lederen handschoenen zitten erg comfortabel en zorgen voor een essentiële demping op de weg. Ze passen goed bij de Heritage-helmcollectie.