currentNederlands
Uw taalkeuze:

Waarom MyNutty?

MyNutty.be is een webwinkel gespecialiseerd in onder andere Nutcase en EGG Helmen voor kinderen en volwassenen. Als Belgische Premium Dealer zijn wij grote aanhangers van Nutcase en EGG helmen, omdat ze hebben bewezen niet alleen veilig en kwalitatief sterk te zijn, maar ook gewoon de coolste optie op de markt zijn!

Ons assortiment omvat alles van Nutcase. Dan denken we onder andere aan de Little Nutty's, de Generation 2 en Generation 3 Helmen en de Supersolids. Daarnaast hebben wij ook alle fietsbellen, visors en earpads beschikbaar!

Van EGG kan je alle helmen, de leukste skins en de tofste add-ons vinden. Met een EGG Helmet kan je kiezen voor een basismodel, of uitbreiden met de toffe skins en add-ons.

Ook hebben wij Ribcap in het assortiment. Dat zijn niet echt helmen, maar het is wat men noemt "soft protection". De mutsen en caps van Ribcap zijn namelijk uitgerust met pads aan de binnenkant, die de nodige bescherming geven tijdens het wandelen, schaatsen of andere actieve bezigheden!

Een fysieke winkel van MyNutty is er niet, maar je kan onze producten komen afhalen in ons nieuwe magazijn in Kontich. Twijfel je tussen 2 of meerdere modellen, dan helpen wij je natuurlijk graag om de juiste keuze te maken.